Duurzaamheid

Leveranciers en hun duurzame innovaties

Werken aan een groene toekomst leidt tot geweldige innovaties. Leveranciers ontwikkelen voortdurend nieuwe technologieën die duurzame productie mogelijk maken. Willen we onze milieu-impact beperken, dan zijn het gebruik van energie en grondstoffen belangrijke aspecten voor een groene toekomst.

Onze missie is om elke dag klanten een divers aanbod van duurzame producten aan te bieden. Omdat de toekomst van dieren en mensen groen is. Zo bieden wij je, de klanten, de mogelijkheid om uw ecologische voetafdruk mee te nemen in het interieur van uw woning. Graag presenteren wij u een aantal producten van leveranciers die hun kennis en ervaring op een positieve manier inzetten voor ons milieu.

Deze producten zijn duurzaam

Vadain: Serie gordijnstoffen uit reststromen en afval als wol, acryl, polyester en katoen, volledig uit pet, of uit gerecycled aardolie.
Vivafloors: 100% Recyclebaar
Cotap: pvc & restafval retour Desso: hergebruik tapijt Forbo: CO2 neutraal marmoleum Moduleo: pvc vloer uit gerecyclede materialen

Duurzaam produceren

Wij werken graag samen met leveranciers die hun producten zo duurzaam mogelijk produceren, dus onder andere met zo min mogelijk afval.