Over ons

De Leeuw Tapijt is in 1962 begonnen als voorraad tapijt en vinyl winkel aan de Oostveenweg 72 te Enschede met een 1000m2 aan voorraad.

Tevens onze vestiging aan de Dennenweg 179 te Enschede waarbij wij de voorraad met name uit een groot assortiment tapijt en vinyl vloeren, tevens is ons assortiment intussen uitgebereid naar Pvc vloeren, Laminaat, Marmoleum, Gordijnen en Binnenzonwering

Vanaf 2018 hebben wij de voorraad en collecties van de Dennenweg 179 te Enschede samengevoegd met de winkel aan de locatie Oostveenweg 72 en hebben wij ons gepresenteerd als totaal wooninrichter; De Leeuw Wonen

Onze winkel is voornamelijk gespecialiseerd in vloeren en raamdecoratie, u vindt in onze showroom dan ook meer dan 1500 soorten pvc vloeren, tapijt en laminaat soorten en daarbij bieden wij gordijnen en alle soorten binnen zonwering welke u ook uitgebreid kunt bekijken op onze website.

Om de service en hoge kwaliteit te kunnen leveren die u als klant van ons mag verwachten werken wij uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten en merken welke garant staan voor goede service en garantie.

Als hecht familie bedrijf staat persoonlijk en direct contact hoog in het vaandel, indien u na aankoop een vraag heeft over uw vloer en/of raamdecoratie kunt u ook altijd terecht bij ons terecht en trachten wij u op de beste manier te helpen.

Uw ideale interieur, dat is waar wij voor staan. Door jarenlange ervaring hebben wij veel expertise opgebouwd. Of het nu gaat om een pvc vloer, ,laminaat, vinyl, pvc, tapijt, MDF plinten, gordijnen of binnen zonwering, wij kunnen dit leveren en leggen.

Kom de sfeer proeven en ideeën opdoen in onze showroom!

.