Samenwerkingen

Wij werken graag samen met bekende bedrijven en professionals uit de regio. 

van der Pluym Interieurontwerp
& -advies

Ik ben Hilde, een gepassioneerd en betrokken interieurontwerper. Ik combineer mijn eigen bedrijf met een baan als verkoopadviseur voor keukens en badkamers en in die rol heb ik al meer dan tevreden 100 klanten geholpen. Een gouden combinatie.

Ik geloof erin dat je pas echt thuis bent op een plek waar jij jezelf in herkent. Een plek met persoonlijke spullen en items waar je écht blij van wordt. Een fijne plek waar je met het gezin nieuwe en fijne herinneringen kunt maken.

Met een duurzaam en praktisch interieuradvies neem ik je graag tijd en stress uit handen om deze plek, een fijn en veilig thuis, te creëren voor jouw en je gezin. Zodat jij écht zorgeloos kan genieten.

MK Timmerwerken

Wij zijn iedere dag druk bezig met het realiseren van mooie bouwprojecten. Krijgt u ons hierdoor niet direct te pakken?

Wij realiseren ieder project op maat. voor ons is ieder project uniek en dat merken onze klanten! 

– Alles op maat
– Vakmanschap
– Persoonlijk

DOEN klussen & bouwen

DOEN klussen & bouwen, uw bouwmarkt in Vriezenveen, heeft een breed scala aan bouwmarktartikelen op voorraad – voor de vakman én de doe-het-zelver.

 

 

 

 

 

Tim Morssink schilderwerken

 

 

Uw woning of bedrijfspand is aan een opfrisbeurt toe. Wat is er nu fijner dan een ruimte te betreden die als nieuw voelt? Laat u dat nu net even over aan de specialist op dat gebied, Tim Morssink Schilderwerken. De binnen schilder van Borne en omstreken.

Met een geheel passende stijl en kleur advies bent u bij ons van harte welkom! Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden. We staan u graag te woord.